Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

CORONA UPDATE 31 MAART 2020:
> ALLE TRAININGEN EN FYSIOTHERAPIE AFSPRAKEN ZIJN TOT IN ELK GEVAL 28 APRIL ZIJN GEANNULEERD

> MAAR NATUURLIJK IN MOM'S PLANET ELK MOMENT BEREIKBAAR VOOR ADVIES OP AFSTAND
> GEBRUIK DAARVOOR HET CONTACTFORMULIER OP DE HOMEPAGE OF APP: 0616776314


PRIVACYVERKLARING

©2018 by Mom's Planet

BUITENAARDSE TRAINING

Low impact training voor moeders die zich fysiek en mentaal weer fitter willen voelen. En daar op een leuke, nuchtere manier in de buitenlucht aan willen werken.

Als je 'gewoon wilt sporten' moet je niet bij mij zijn. Je moet WEL bij mij zijn, als je 'gewoon wilt sporten' met je klutsknie, je blubberbuik, je stijve schouder, je onbetrouwbare onderkant, je sombere stemming, je cutconditie of wat dan ook.

De sport voor mij als ervaren (sport)fysio is om te kijken wat allemaal wél kan. En hoe je ondanks/ dankzij je ongemak fitter kunt worden. Buiten, want dat is toch het allerlekkerst!

Kindjes die nog niet naar school gaan mogen mee als je dat handig vindt. Op studiedagen en tijdens vakanties zijn grotere kinderen ook van harte welkom om mee te doen.

Ben je korter dan 3 maanden geleden bevallen? Kijk dan even bij de Floor® Hersteltraining. Dat past waarschijnlijk nog even beter.  

Leuk als je een gratis proeftraining komt doen! Gebruik de button hieronder om er direct eentje in te plannen. In de automatische bevestigingsmail die daarna ontvangt, vind je een link naar een online intakeformulier. Graag deze vooraf even invullen en verzenden. Ik hecht er veel waarde aan om van te voren te weten waar ik rekening mee kan houden.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

>> Helaas zijn alle fysieke trainingen afgelast tot nader order i.v.m. de coronacrisis. 
Leden krijgen op dit moment online tips en de mogelijkheid om 3x per week online trainingen te volgen van 30 minuten via Zoom. Nog geen lid, maar lijkt het je wel wat straks? Kijk even bij Rooster & kosten voor de mogelijkheden. Of stel je vraag via Contact.