Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

PRIVACYVERKLARING

©2018 by Mom's Planet

BUITENAARDSE TRAINING

Low impact training voor moeders die zich fysiek en mentaal weer fitter willen voelen. En daar op een leuke, nuchtere manier in de buitenlucht aan willen werken.

Uitermate geschikt voor moeders (3 maanden geleden bevallen AND BEYOND...!) die weer op willen bouwen na een tijd niet sporten, na een fysiek ongemak (operatie, ziekte, blessure, bevalling) of tijdens/na een mentaal ongemak (somberheid, overspannenheid, angst). Ook voor moeders die van zichzelf weten dat overbelasting regelmatig op de loer ligt. 


Je traint in groepsverband, maar met volop aandacht en aanpassingen voor jouw individuele belastbaarheid en de wensen van álle deelnemers. Uitgebreide (para)medische kennis en ervaring met het begeleiden van deze doelgroep/ groep met een doel is aanwezig.

Lees meer over Trainingstijden en - locaties

Lees meer over Tarieven en vergoeding door je zorgverzekeraar

Proeflessen
Proeflessen zijn altijd mogelijk, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en een korte intake vooraf. Ik hecht er veel waarde aan om van te voren te weten waar ik rekening mee kan houden. Even langskomen om te kijken hoe een training eruit ziet en of het iets voor je is, mag natuurlijk wel altijd zonder intake en zonder afspraak.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.