FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

Bereid je voor op alles en verwacht niets

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de 6 weken bied ik je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen.

Hoe verloopt een bevalling? Welke handvatten qua ademhaling, houding/ beweging en mindset zijn er om het jezelf makkelijker te maken? En nog allerlei dingen waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten. No-nonsense, eerlijk en zinvol. #bereidjevooropallesenverwachtniets

Een groep bestaat uit maximaal 4 stellen (i.v.m. 1,5m maatregel) en kost 45 euro of drie strippen van je trainingskaart. De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30-34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt.

Data Floor® Bevallingsvoorbereiding 2020:​

  • Maandag 12 oktober 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet

  • Maandag 23 november 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet


Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden je niet? Deze Bevallingsvoorbereiding is ook privé te boeken (115 euro per stel). Gebruik de buttons hieronder om direct te boeken of neem even contact op voor meer informatie.

Veelal is vergoeding van de cursus mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering.

 
 

Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

CORONA UPDATE 28 MEI 2020:


ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYVERKLARING


  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram

©2018 by Mom's Planet

Bevallingsvoorbereiding