NIEUWS

WhatsApp Image 2022-06-19 at 8.45.42 AM.jpeg

VERLOSKUNDIGE MARIKE BAHLMANN KOMT ONS TEAM VERSTERKEN!

Het uitgebreide verhaal lees je HIER in mijn blog, maar met alle plezier vertel ik jullie hierbij ook op de korte reguliere manier, dat Marike Bahlmann van Zelfverzekerd Zwanger bij Lisa en mij intrekt. Onze bedrijven blijven gescheiden. Maar zullen dus over niet al te lange tijd beide gevestigd zijn hier bij Mom's Planet aan de Planetensingel. 


Wat Mom's Planet nog niet in huis had: optimale zorg/training m.b.t. ook de mentale kant van zwangerschap, bevallen en moederschap, kunnen we daarmee binnenkort ook bieden. "Optimaal", niet alleen door de kennis, kunde en ervaring van Marike, maar ook door haar onwijs fijne persoonlijkheid.


Zodra de verhuisdatum bekend is, uiteraard een update. En voor nu kun je gewoon nog even terecht op haar 'oude' adres aan de Aarkade.


Ook namens Marike en Lisa,


Miriam

 
Image by Mediamodifier

COVID-19 NIEUWS

 

GEEN VERRASSINGEN

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie (23-03-2022) is dit wat je moet weten:

  • Neem een grote handdoek mee als je voor fysiotherapie naar de praktijk komt. Was bij binnenkomst je handen. Bij griep- of verkoudheidsklachten, van welke aard dan ook, moeten we de afspraak helaas even verzetten.

  • Een mondkapje is per vrijdag 25/2 niet langer verplicht, maar uiteraard zullen wij er eentje dragen als jij daar prijs op stelt.

  • Voor de trainingen bestaan geen restricties meer. We houden -als altijd- gewoon rekening met elkaar en nemen allemaal onze verantwoordelijkheid. Het meest recente rooster vind je HIER.

  • Bevallingsvoorbereiding wordt weer gegeven in groepjes van max. vier stellen. Data vind je HIER.

  • Volg verder Mom's Planet op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws.