top of page

Tarieven 2023

Miriam Hockx

25 nov. 2022

Black Friday, maar dan anders.

Hier op de planeet doen we veel dingen net even anders dan anders. We werken bijvoorbeeld bewust contractvrij. Zo hoeven we ons niet druk te maken over de bizarre eisen en onbeschofte beloningen van zorgverzekeraars. Hebben wij -anders dan heel veel fysio's in NL, dat heb je vast begrepen in de media- geen zorgen over de gezondheid van ons bedrijf. En hebben we alle tijd voor waar het ook alweer om ging. Om de gezondheid van JOU.


Dan ook maar even een anders dan andere boodschap, tussen al het Black Friday geweld vandaag. Onze tarieven voor 2023. Veel blijft gelijk. Een aantal dingen gaan om goed uit te leggen redenen omhoog. Heb je behoefte aan die uitleg, contact ons natuurlijk altijd even. En kom je ergens in de moeilijkheden doordat wij e.e.a. moeten aanpassen? Dan ook! We zijn natuurlijk niet voor niets in de zorg gaan werken. Dan waren we wel zorgverzekeraar geworden ;)

Fijn weekend, Lisa & Miriam


NB Lees je goed in in wat voor jou het voordeel is van het afsluiten van een aanvullende verzekering! Steeds meer collega's tekenen net als wij geen contracten meer, dus qua fysiotherapie heb je daar steeds minder aan. Heel vaak is zo'n aanvullende verzekering dan juist een dure oplossing, die je beknot in je keuzevrijheid. Als het je lukt een klein spaarpotje te maken van uitgespaard premiegeld, is dat vaak minstens zo'n goed idee! De Consumentenbond heeft HIER een overzicht van vergoedingen van contractvrije zorg.bottom of page