ONLINE TRAINING VIA ZOOM

In ruim 30 minuten de belangrijkste spiergroepen. Basic oefeningen die aan te passen zijn aan je eigen niveau. Ideaal als je een stok achter de deur nodig hebt om even wat extra's te doen aan je kracht en conditie.

Toen het tijdelijk niet anders kon door de coronacrisis, zijn we gestart met deze online trainingen en het beviel eigenlijk zo goed dat we 'm er maar gewoon in hebben gehouden!

Op zaterdagochtend om 9.00 uur, kun je met een voldaan gevoel aan je weekend starten. Je hebt alleen een matje o.i.d. nodig, een 1,5L fles water als gewicht en een trainingselastiek (die stuur ik je op).

Je kunt meedoen als je een Floor® of Buitenaardse strippenkaart hebt. Om die te kopen als nieuwe klant, boek je eerst een gratis proeftraining hieronder. Of -de goedkoopste optie- je koopt een klein kaartje, die toegang geeft tot alleen de online trainingen. Kijk daarvoor bij Rooster & Kosten. Voor de online trainingen zijn geen proeflessen mogelijk.

Zorg dus dat je strippen hebt. Meld je vervolgens aan in de kalender in Fitmanager (wijst zich vanzelf) en dan ontvang je de link naar de betreffende training automatisch in je mail.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet, verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.