DSC06855.jpg

MIRIAM
HOCKX

Praktijkeigenaar | Sportfysiotherapeut | Trainer | Moeder van Thijs (2006), Wessel (2008) en Eva (2010)

Eind 2018 ben ik -na 15 jaar met heel veel plezier voor anderen gewerkt te hebben- mijn eigen fysiotherapiepraktijk Mom's Planet gestart. Fantastisch, maar in mijn échte ideale wereld zou mijn praktijk eigenlijk helemaal niet bestaan... Want natuurlijk kun je op een dag pech hebben met je gezondheid en dan ben ik er heel graag. Maar als je je sterk voelt en in conditie bent, dan kun je gewoon zo veel meer hebben en ervaar je vaak zo veel minder fysieke en mentale klachten, dat je jezelf een fysio (of nog gekker) kunt besparen: 'Exercise is medicine'. En precies daarom hou ik dus mínstens zoveel van training geven, als van het behandelen aan de bank. Ik maak mezelf als fysio graag z.s.m. overbodig :) 

 
DSC06800.jpg

LISA
VAN DER HORST

Fysiotherapeut | Trainer | Moeder van Suus (2020)

Sinds 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept het behandelen van bekken-, rug-, nek-, hoofdpijn- en kaakklachten. Mijn doel tijdens de behandelingen is jou te begeleiden én te coachen om jezelf weer lichamelijke controle terug te geven. Hierin geef ik je handvatten, zodat je zelf in staat bent om je herstel voort te zetten. 
Naast fysiotherapie geef ik ook trainingen, daarin vind ik het leuk om mensen, zowel individueel als in groepsverband, te motiveren. Door frequent te sporten en hierdoor fit te blijven, zorg je ervoor dat je minder kans hebt op het ontwikkelen van lichamelijke klachten. Sporten is voor veel mensen ook even ‘het koppie leeg maken’, daarom is het sociale aspect binnen de trainingen minstens zo belangrijk! Bij vragen, stuur gerust een appje!