Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

PRIVACYVERKLARING

©2018 by Mom's Planet

RUNNING MOMS

Doe mee met het 'Running Moms' programma van Mom's Planet en loop in 3 maanden blessurevrij een Rondje Zegerplas!

In 3 maanden een Rondje Zegerplas lopen en er nog van genieten ook? Ja, natuurlijk kun jij dat! Iedereen kan hardlopen en iedereen is -na het invullen van een gezondheidsvragenlijst en een kort intake gesprekje- van harte welkom. Al heb ik persoonlijk een lichte voorkeur voor:

  • Moeders die op de middelbare school het "Rondje Meer" intens gehaat hebben.

  • Moeders die al 300 miljoen keer gestart zijn met hardlopen. En ook weer precies 300 miljoen keer gestopt.

  • Moeders die 3-4 maanden geleden bevallen zijn en (weer) verantwoord willen starten met hardlopen.

  • Moeders die slecht durven starten met hardlopen vanwege ongemakken (fysiek/ mentaal) en/ of overgewicht.

  • Moeders die hun goede voornemens niet bewaren voor 1 januari. Maar elke dag zien als de mogelijkheid voor een frisse start.

De trainingen bestaan uit gerichte kracht-, coördinatie- oefeningen en natuurlijk conditietraining. 1x Per week trainen we samen en 2x p.w. train je zelf volgens een schema op maat. Na een kleine 3 maanden lopen we gezamenlijk een Rondje Zegerplas (5km vanaf Mom's Planet).

En daarna ga je zelf door natuurlijk! Of nog beter: samen met andere "Running Moms" die je onderweg ontmoet hebt. Want hardlopen is gewoon ideaal voor moeders. Je hebt niets nodig. Bent lekker buiten. Het kan altijd. En door goed opbouwen en zinvolle techniektips valt de blessuregevoeligheid ook echt heel erg mee. Als sportfysio- en Runningtherapeut ben ik ervaren in het omgaan met zowel fysieke- als mentale ongemakken. Ik zal je zorgvuldig begeleiden. Aan jou alleen de taak om de eerste stap te zetten. To begin: BEGIN!

Op dit moment loopt er geen RunningMoms groep, maar stuur zeker een mailtje bij interesse! Dan neem ik contact met je op.

De kosten voor het hele programma zijn 145 euro. Lees meer over Tarieven en vergoeding door je zorgverzekeraar

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.