Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

PRIVACYVERKLARING

©2018 by Mom's Planet

TARIEVEN & VERGOEDING TRAININGEN

Hieronder een compleet overzicht van de tarieven en werkwijze als je traint bij Mom's Planet. Alle trainingen kun je zelf boeken en afrekenen via Ideal in de "Shop" in Fitmanager.

Intake/ Proefles - GRATIS

Floor® Zwangerschapstraining en Floor® Hersteltraining
- Strippenkaart   5x     75 euro (12 maanden geldig)
- Strippenkaart 10x   125 euro (12 maanden geldig)
- Strippenkaart 20x   230 euro (12 maanden geldig)


Buitenaardse training
- Strippenkaart   5x    50 euro (2 maanden geldig)
- Strippenkaart 10x    85 euro (3 maanden geldig)
- Strippenkaart 20x  160 euro (6 maanden geldig)

Core Class
- Reeks van 4 achtereenvolgende lessen: 65 euro (nieuwe data volgen)

Running Moms
- Vast bedrag voor periode van 4 maart 2020 t/m 18 juni 2020: 145 euro
Inclusief: 
15x looptraining ol.v. sportfysio/ Runningtherapeut, schema voor thuis, Mom's Planet loopshirt en startbewijs voor de Alphense Bruggenrun (7km) op donderdagavond 18 juni 2020 (deelname is gratis, maar uiteraard zal de door de organisatie gevraagde donatie voor het KWF gedaan worden).

Floor® Bevallingsvoorbereiding
- Groep: 45 euro per stel (2 uur)
- Privé: 115 euro per stel (1,5 uur)

Personal-/ Duo training
- Personal training: 225 euro voor 5x 45 minuten

- Duo training: 175 euro p.p. voor 5x 45 minuten


Gratis proeftraining
Voor de Floor® Zwangerschap- en Hersteltrainingen en voor de Buitenaardse Training zijn altijd mogelijk, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en in principe ook een korte intake vooraf (gratis). Ik hecht er veel waarde aan om vooraf te weten waar ik rekening mee kan houden.

ACTIE Bring a friend
Samen trainen met je vriendin/ (schoon)zus/ buuf/ collega/ etc. is natuurlijk altijd leuker en motiverender! En leuk en motiverend daar houden we van hier op de planeet. Daarom krijgen zowel jij, als diegene dankzij jou aan ook start met de Floor®- of Buitenaardse Trainingen, 1 strip extra op jullie kaart. Wie neem jij mee? Of met wie ga je een keer mee voor die gratis proeftraining? Deze actie loopt t/m 31-12-2019.

Vergoeding trainen tijdens/na zwangerschap en bevallingsvoorbereiding door je zorgverzekeraar
De Floor® zwangerschap- en hersteltrainingen en de bevallingsvoorbereiding bij Mom's Planet, is een door bijna alle zorgverzekeraars erkende zwangerschapscursus. Tegemoetkoming vanuit de aanvullende verzekering is dan ook veelal mogelijk. Vraag dit -om verrassingen te voorkomen- echter wel altijd zelf vooraf nog even na bij jouw zorgverzekeraar. Mom's Planet staat als officiële Floor® locatie vermeld in de zeer informatieve en gratis te downloaden Bekkenbodem app

Vergoeding andere type trainingen
Floor® wordt dus over het algemeen (deels) vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar, werkgever of belastingdienst welke mogelijkheden er zijn voor tegemoetkoming in de kosten van de andere trainingen bij Mom's Planet. De trainingen worden begeleid door een BIG- en CKR geregistreerd fysiotherapeut. Training valt echter niet onder "behandelingen fysiotherapie".

​Korting bij Sport2BFit
Wil je na of naast Floor® INDOOR in Hazerswoude-Rijndijk verder sporten bij Sport2BFit? Kijk dan hier voor hun speciale aanbiedingen!


Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden, daarin vind je ook de verdere spelregels. Niet meer dan de strikt noodzakelijke overigens.