Floor-Characters-DEF-04.jpg
 

FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

"Bereid je voor op alles en verwacht niets."

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de 6 weken bieden we je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen.

Hoe verloopt een bevalling? Welke handvatten qua ademhaling, houding/ beweging en mindset zijn er om het jezelf makkelijker te maken? En nog allerlei dingen waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten. No-nonsense, eerlijk en zinvol. #bereidjevooropallesenverwachtniets

Een groep bestaat uit maximaal 5 stellen en kost 55 euro (gedurende de 1,5m maatregel max. 3)

De mooiste periode om deel te nemen is tussen de 30-34 weken zwangerschap. Volg je niet de fysieke trainingen? Geen probleem? De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden.


Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden hieronder je niet?  Deze Bevallingsvoorbereiding is ook privé te boeken (115 euro per stel). Bij te weinig beschikbare data plannen we uiteraard avonden extra bij. Gebruik de buttons hieronder om direct te boeken of neem even contact op voor meer informatie.

Veelal is vergoeding van de cursus mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering.

 
MP Roze.jpg

DATA 2022

MA 3 OKTOBER 2022
NOG 1 PLEKJE

MA 14 NOVEMBER 2022
NOG 3 PLEKJES

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

ERIK: "Laten we eerlijk wezen… je hebt als man weinig zin om een avond mee te gaan zitten puffen tijdens een zwangerschapscursus. Goed nieuws: dat is dit dus niet! De Floor® Bevallingsvoorbereiding is super praktisch, niet zweverig, informatief en geeft ook jou als man handige handvatten voor alle fases van de bevalling. Miriam staat open voor alle vragen die jij en je partner hebben. Top dus! Aanrader voor alle stellen die een kleintje verwachten."

MELINDA: "Miriam presenteert op een laagdrempelige en begrijpelijke manier het bevallingsproces, waarbij continu aandacht is voor je persoonlijke situatie en vragen. Het was een fijne, goed verzorgde avond, to the point en persoonsgericht. Echt een aanrader voor goede informatie bij je eerste kind of als opfrisser bij een volgende zwangerschap."