top of page
Floor-Characters-DEF-04.jpg

FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

"Bereid je voor op alles en verwacht niets."

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar circa 6x per jaar bieden we je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen.

Hoe verloopt een bevalling? Welke handvatten qua ademhaling, houding/ beweging en mindset zijn er om het jezelf makkelijker te maken? En nog allerlei dingen waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten. No nonsense, eerlijk en zinvol. #bereidjevooropallesenverwachtniets

Een groep bestaat uit maximaal 5 stellen en kost 115 euro.

De mooiste periode om deel te nemen is tussen de 30-34 weken zwangerschap. Volg je niet de fysieke trainingen? Geen probleem? De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden.


Veelal is vergoeding van de cursus mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Sinds eind 2022 is Zelfverzekerd Zwanger van verloskundige Marike Bahlmann ook gevestigd op ons adres. Zij biedt bijvoorbeeld ook privécursussen en HypnoBirthing als voorbereiding op je bevalling. Meer info? Kijk op www.zelfverzekerdzwanger.nl/agenda

Data 2024

Donderdag 22 augustus 2024 | 19.15 - 21.30 uur
Nog 3 plekjes

Donderdag 24 oktober 2024 | 19.15 - 21.30 uur
Nog 3 plekjes

Donderdag 12 december 2024 | 19.15 - 21.30 uur
Nog 4 plekjes

WAT ZEGGEN ANDEREN?

ERIK: "Laten we eerlijk wezen… je hebt als man weinig zin om een avond mee te gaan zitten puffen tijdens een zwangerschapscursus. Goed nieuws: dat is dit dus niet! De Floor® Bevallingsvoorbereiding is super praktisch, niet zweverig, informatief en geeft ook jou als man handige handvatten voor alle fases van de bevalling. Miriam staat open voor alle vragen die jij en je partner hebben. Top dus! Aanrader voor alle stellen die een kleintje verwachten."

MELINDA: "Miriam presenteert op een laagdrempelige en begrijpelijke manier het bevallingsproces, waarbij continu aandacht is voor je persoonlijke situatie en vragen. Het was een fijne, goed verzorgde avond, to the point en persoonsgericht. Echt een aanrader voor goede informatie bij je eerste kind of als opfrisser bij een volgende zwangerschap."


DORIEN & LUUK: Fijne toegankelijke voorlichtingsavond. Waar ruimte is voor ieders vragen/opmerkingen. Het theoretische deel wordt afgesloten met een klein stukje praktijk, heel overzichtelijk en duidelijk. Wij zouden het zeker aanraden.

bottom of page