Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

CORONA UPDATE 31 MAART 2020:
> ALLE TRAININGEN EN FYSIOTHERAPIE AFSPRAKEN ZIJN TOT IN ELK GEVAL 28 APRIL ZIJN GEANNULEERD

> MAAR NATUURLIJK IN MOM'S PLANET ELK MOMENT BEREIKBAAR VOOR ADVIES OP AFSTAND
> GEBRUIK DAARVOOR HET CONTACTFORMULIER OP DE HOMEPAGE OF APP: 0616776314


PRIVACYVERKLARING

©2018 by Mom's Planet

FLOOR®

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of je kleine! Floor® is misschien nieuw voor je. Hier stelt ze zich voor: www.ditisfloor.nl

GA DIRECT NAAR:

Floor® Zwangerschapstraining
Floor® Bevallingsvoorbereiding
Floor® Hersteltraining

 

FLOOR® ZWANGERSCHAPSTRAINING

Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment en door trainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen en op twee locaties, zowel INDOOR als OUTDOOR. Je traint samen met meiden die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg. Ik heb uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Leuk als je een gratis proeftraining komt doen! Gebruik de button hieronder om er direct eentje in te plannen. In de automatische bevestigingsmail die daarna ontvangt, vind je een link naar een online intakeformulier. Graag deze vooraf even invullen en verzenden. Ik hecht er veel waarde aan om van te voren te weten waar ik rekening mee kan houden.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

>> Helaas zijn alle fysieke trainingen afgelast tot nader order i.v.m. de coronacrisis. 
Leden krijgen op dit moment online tips en de mogelijkheid om 3x per week online trainingen te volgen van 30 minuten via Zoom. Nog geen lid, maar lijkt het je wel wat straks? Kijk even bij Rooster & kosten voor de mogelijkheden. Of stel je vraag via Contact.

 

FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de 6 weken bied ik je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsense, eerlijk en zinvol. "Bereid je voor op alles en verwacht niets", is al jaren mijn motto voor deze ook gewoon leuke avond en dat blijft eenvoudigweg een waarheid als een koe. Een groep bestaat uit maximaal 5 stellen en kost 45 euro of drie strippen van je trainingskaart. De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30-34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt.

Data Floor® Bevallingsvoorbereiding 2020:

  • Maandag 20 april 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet*

  • Maandag 8 juni 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet

  • Maandag 13 juli 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet

  • Maandag 31 augustus 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet

  • Maandag 12 oktober 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet

  • Maandag 23 november 2020 - 19.30-21.30 uur - Locatie Mom's Planet


Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden je niet? Deze Bevallingsvoorbereiding is ook privé te boeken (115 euro per stel). Gebruik de buttons hieronder om direct te boeken of neem even contact op voor meer informatie.

Veelal is vergoeding van de cursus mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering.

* Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rond het coronavirus, wordt dit mogelijk wordt dit een online bijeenkomst via Zoom. 

 

FLOOR® HERSTELTRAINING

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

Leuk als je een gratis proeftraining komt doen! Gebruik de button hieronder om er direct eentje in te plannen. In de automatische bevestigingsmail die daarna ontvangt, vind je een link naar een online intakeformulier. Graag deze vooraf even invullen en verzenden. Ik hecht er veel waarde aan om van te voren te weten waar ik rekening mee kan houden.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

>> Helaas zijn alle fysieke trainingen afgelast tot nader order i.v.m. de coronacrisis. Leden krijgen op dit moment online tips en de mogelijkheid om 3x per week online trainingen te volgen van 30 minuten via Zoom. Nog geen lid, maar lijkt het je wel wat straks? Kijk even bij Rooster & kosten voor de mogelijkheden. Of stel je vraag via Contact.