Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

PRIVACYVERKLARING

©2018 by Mom's Planet

FLOOR®

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of je kleine! Floor® is misschien nieuw voor je. Hier stelt ze zich voor: www.ditisfloor.nl

Floor® Zwangerschapstraining

Je bent van harte welkom vanaf een goede termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment en door trainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen en op twee locaties, zowel INDOOR als OUTDOOR. Je traint samen met meiden die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw nivo. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg. Ik heb uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Floor® Bevallingsvoorbereiding
Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de 6 weken bied ik je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, eerlijk en zinvol. "Bereid je voor op alles en verwacht niets", is al jaren mijn motto voor deze ook gewoon leuke avond en dat blijft gewoon een waarheid als een koe. Een groep bestaat uit maximaal 5 stellen en kost 45 euro of drie strippen van je trainingskaart. De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30-34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt. De data vindt je HIER. En met de knop onderaan kun je direct online jullie plek reserveren. Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden je niet? Neem dan even contact op voor de privémogelijkheden.

Floor® Hersteltraining

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

LEES HIER DE TIPS VAN FLOOR® VOOR NA JE BEVALLING


Lees meer over Trainingstijden en - locaties

Lees meer over Tarieven en vergoeding door je zorgverzekeraar.

Proeflessen
Proeflessen zijn altijd mogelijk, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en een korte intake vooraf. Ik hecht er veel waarde aan om van te voren te weten waar ik rekening mee kan houden.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.