FLOOR®-PROGRAMMA

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of je kleintje(s)! Top dat je deze pagina hebt gevonden.

Floor® is de nieuwste en meest complete zwangerschapscursus. Floor is gewoon een leuke meid die je met de mee loopt gedurende het hele proces van zwangerschap, bevallen en herstellen.

Haar naam is zeker niet voor niets zo gekozen: alle fysiotherapeuten die het Floor®-programma aanbieden hebben een zorgvuldig oog voor het goed (blijven) functioneren van één van de belangrijkste spiergroepen in deze periode, je bekkenbodem. In het Engels: "pelvic floor".

Mom's Planet is één van de eerste Floor® locaties in Nederland. De andere locaties tot nu toe en ook veel meer betrouwbare info over zwangerschap, bevallen en het herstel daarna kun je vinden op: www.ditisfloor.nl

 

FLOOR® ZWANGERSCHAPSTRAINING

Op een gezellige, gezonde manier in conditie blijven

In beweging blijven heeft enorm veel voordelen voor jou en voor je kleintje(s). Instappen bij de Zwangerschapstraining van Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho en op elk moment daarna. Doortrainen kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat -door goede aanpassingen te doen- gewoon tot aan de uitgerekende datum. Training op diverse tijdstippen en locaties.

96652944_581682239140103_121895407557227

FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

Bereid je voor op alles en verwacht niets

Ongeveer eens in de 6 weken heb je de mogelijkheid om bij Mom's Planet in een kleine groep de Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsense, eerlijk en zinvol. En gewoon een leuke avond, zeker ook voor mannen.

74283601_459042084737453_659769468869253

FLOOR® HERSTELTRAINING

Snel en goed herstellen

Wil je na je bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een z.s.m. goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden (gewoon fit voor wat je moet doen bedoel ik, geen #fitmom). Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Kindjes mogen mee!

20190405_100920.jpg
 

Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

CORONA UPDATE 25 MAART 2021:

  • Fysiotherapie gaat door volgens afspraak. Uiteraard zijn we beide gezond, was je je handen bij binnenkomst, houden we afstand waar mogelijk en dragen we een mondkapje. Neem ook je eigen handdoek mee.

  • Trainingen vinden t/m ten minste 20 april alleen buiten plaats volgens aangepast rooster. Zie "Rooster & Kosten".

  • Proeflessen kunnen nog steeds gewoon hier op de site ingepland worden. Ik neem contact met je op daarna.

  • De Bevallingsvoorbereiding is voorlopig alleen online of privé mogelijk.

  • Volg Mom's Planet op Facebook voor het laatste nieuws.


ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYVERKLARING

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram

©2018 by Mom's Planet