top of page
0028-lisenkalami.jpg

PERSONAL TRAINING

ECHT investeren in jouw gezondheid? Kies voor deze meest gerichte manier van training.

Op veler verzoek is bij Mom's Planet is nu ook personal training mogelijk. Helemaal 'personal'.

Of in een duo natuurlijk! Samen met je vriendin/ moeder/ zus/ buurvrouw/ partner (aanrader!) etc. 

De trainingen duren steeds 45 minuten en zijn af te nemen in bundels van 5 of 10 en vinden plaats in ons 'sporthok' met heel veel los trainingsmateriaal (geen 'apparaten').

Bel voordat je boekt even voor de mogelijkheden qua dagen en tijden. Deze zijn behoorlijk flexibel, maar toch fijn om vooraf te weten hoe onze agenda's in elkaar passen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“Met je vrouw mee om te trainen by Mom’s Planet.” Dat klinkt natuurlijk niet zo cool als “Strak van de Alpha Pump Proteïne Shakes aan je maten laten zien hoeveel je kan bankdrukken”. Maar, hoe vaak doe je dat nou echt? En als je dan weer eens een keer bezig bent in de gym, heb je dan ook maar een flauw benul wat je aan het doen bent? Ik niet in ieder geval. Dus, ga maar eens met Miriam trainen samen met je vrouw of vriendin. Zeker als je kids hebt, kun je het wel gebruiken, en dat weet je zelf ook. Miriam zorgt voor een uitgebalanceerd trainingsprogramma waar je (als je wilt) kapotter van gaat dan van een zelf-verzonnen sessie in de gym. En zo doe je ook weer eens wat samen. Heb je die pils & borrelnoten weer verdiend. ~ GUY ~

bottom of page