Mom's Bootcamp
Mom's Bootcamp

press to zoom
Mom's Bootcamp
Mom's Bootcamp

press to zoom
Mom's Bootcamp
Mom's Bootcamp

press to zoom
Mom's Bootcamp
Mom's Bootcamp

press to zoom

MOM'S BOOTCAMP

Bootcamp met beleid voor moeders die zich fysiek en mentaal fitter willen voelen. En daar op een leuke, nuchtere manier in de buitenlucht aan willen werken.

Als je 'gewoon wilt sporten' moet je niet bij ons zijn. Je moet WEL bij ons zijn, als je 'gewoon wilt sporten' met je klutsknie, je blubberbuik, je stijve schouder, je onbetrouwbare onderkant, je sombere stemming, je k*tconditie of wat dan ook.

De sport voor ons als ervaren (sport)fysio's is om te kijken wat allemaal wél kan. En hoe je ondanks/ dankzij je ongemak fitter kunt worden. Buiten, want dat is toch het allerlekkerst!

Kids welkom bij de medium variant (vanaf 3 maanden na de bevalling) als je dat handig vindt. Dat gaat prima op het veld van Alphia. Op studiedagen en tijdens vakanties zijn grotere kinderen uiteraard ook van harte welkom om mee te komen.

Bij de heavy variant (vanaf 5 maanden na de bevalling) verlaten we het complex van Alphia en vind je ons in het Zegerslootgebied. Om praktische redenen zijn die trainingen zonder kids. Kunnen springen en kleine stukjes kunnen rennen zijn voorwaarde om te starten met de heavy trainingen.

Ben je korter dan 3 maanden geleden bevallen? Of wil je liever ook binnen trainen? Kijk dan even bij Floor®at past dan beter.

Leuk als je een gratis proeftraining komt doen! Gebruik de button om er direct eentje in te plannen. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden, dus we sturen je nog even een kort intakeformulier als we je aanmelding binnen hebben.

Door deel te nemen aan de trainingen van Mom's Planet verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.​