top of page

MIRIAM
HOCKX

Praktijkeigenaar | Sportfysiotherapeut | Floor®-Fysio | Bootcamp trainer | Moeder van Thijs (2006), Wessel (2008) en Eva (2010) | BIG-nummer: 79059937204

Moms Planet 20230614-373A3027.jpg

Eind 2018 ben ik -na 15 jaar met heel veel plezier voor anderen gewerkt te hebben- mijn eigen fysiotherapiepraktijk Mom's Planet gestart. Fantastisch, maar in mijn échte ideale wereld zou mijn praktijk eigenlijk helemaal niet bestaan... Want natuurlijk kun je op een dag pech hebben met je gezondheid en dan ben ik er heel graag. Maar als je je sterk voelt en in conditie bent, dan kun je gewoon zo veel meer hebben en ervaar je vaak zo veel minder fysieke en mentale klachten, dat je jezelf een fysio (of nog gekker) kunt besparen: 'Exercise is medicine'. En precies daarom hou ik dus mínstens zoveel van training geven, als van het behandelen aan de bank. Ik maak mezelf als fysio graag z.s.m. overbodig :)

De laatste 7-8 jaar heb ik me toegelegd op de 'core'": alles tussen bovenbenen en  middenrif. Dat vind ik toch echt gewoon het meest fascinerende stuk van ons lijf. En als daar dan ook nog een kindje in groeit/ heeft mogen groeien, dan heb je me helemaal. Is toch een wonder? Alle benodigde cursussen, registraties etc. vind je op deze pagina. Niet súper interessant, maar juist omdat we contractvrij werken hier, wél relevant. Zorgverzekeraars doen je soms geloven dat 'contractvrij' betekent dat er 'zomaar wat aangerommeld wordt' maar het tegendeel is waar. Sinds ik contractvrij werk kan ik nog meer tijd aan jou en aan de kwaliteit van jouw behandeling besteden dan in de jaren daarvoor, waarin een derde partij ook nog veel kostbare tijd opeiste.


18/1/2024 Miriam neemt tijdelijk geen nieuwe cliënten meer aan en per 31/1/2024 is zij een tijdje helemaal uit de roulatie door een knieoperatie.

bottom of page