top of page
1605192641_vieze_surprise.jpg

K*T SURPRISES

Van mij hoeft het nooit zo. En sowieso beetje vroeg ook nog gewoon voor surprises, maar goed. Gewoon blij kijken (gevleugelde uitspraak in de trainingen ook) en lekker uitpakken maar…

Hieronder de wijzigingen n.a.v. het verrassingspakket van gisteravond. Steeds met in het achterhoofd natuurlijk de terechte hoofdboodschap: “Beperk je contacten” en ook zeker de verhalen van alle dokters en verpleegkundigen die bij ons trainen en die zich weer helemaal de tandjes werken. Maar tegelijkertijd ook denkend aan het belang van bewegen en het belang van even stoom kunnen afblazen voor jullie en aan hoe goed & safe het gewoon gaat met buiten trainen. Blijft een lastig puzzeltje...

  • De praktijk is en blijft gewoon open voor fysiotherapie. Niets veranderd daar t.o.v. vorige week.

  • De bevallingsvoorbereiding gaat door zoals gepland (ma 29/11, zo 12/12, ma 20/12), maar in welke vorm wordt steeds kort vooraf met de deelnemende stellen besproken.

  • Binnen sporten na 17.00 uur is er niet meer bij. Dat betekent dat de dinsdagavondtrainingen bij Fysiotherapie van den Berg in fijn overleg met hen helaas komt te vervallen.

  • Buiten sporten na 17.00 uur mag niet meer op sportlocaties, in ons geval Alphia. Met 4 personen in de openbare ruimte trainen zou nog wel mogen, maar dat is om eerlijk te zijn niet rendabel. Mocht deze regel nog aangepast worden en meerdere groepjes van 4 mogelijk zijn zoals in de vorige lockdown, dan pakken we e.e.a. natuurlijk per direct weer op!

  • De vrijdag- en zondagochtend training op het complex van Alphia mag nog wel, dus die gaan gewoon door.

  • De woensdagochtendtraining kan ook gewoon door, maar vindt vanaf nu plaats bij Alphia ook i.p.v. bij de Zegerplas, zodat ook de kids mee kunnen en er hopelijk meer (avond)meiden kunnen aansluiten daardoor. Geschikt voor de medium en de heavy bootcampers.

  • In plaats van de trainingen die nu komen te vervallen hebben we een aantal online trainingsmomenten ingepland die je thuis via Zoom kunt volgen (link zit in Eversports). Je hebt voor de eerste trainingen alleen een (gevulde ;)) 1,5 liter fles nodig en een matje o.i.d. en dan zorgt Lisa ervoor dat in 45 minuten alles even lekker aan bod komt op ieders eigen niveau. Voor wat variatie gaandeweg zullen we ook weer trainingselastieken beschikbaar stellen. App Miriam even als je er nog geen hebt.

  • Eversports is uiteraard bij voor leden t/m 5 december. Eind van volgende week plannen we weer een weekje verder.

  • Wil je een proeftraining boeken komende week, dan kan dat zeker! Niks mooier dan aan je gezondheid werken in deze tijd. Juist ook als je zwanger bent, stress hebt van de hele toestand of lichamelijke ongemakken ervaart.

We hopen iedereen weer zoveel mogelijk tegemoet gekomen te zijn, zonder onszelf te verliezen want: #practicewhatyoupreach :) Blijf gezond en graag tot snel weer!

Groetjes, Lisa & Miriam

Rooster 27-11-2021.png
Pietengym 2021.png
bottom of page