top of page
Image by Daniel Thomas

CURSUS BABYMASSAGE

Tijdens deze relaxte cursus leer je in drie leuke uurtjes hoe je je kleintje kunt verwennen met een heerlijke massage. Het masseren van je baby werkt ontspannend voor jullie allebei. Zorgt voor nóg meer verbinding tussen jullie samen. En kan heel fijn helpen bij bijvoorbeeld onrust en darmkrampjes. Ideale periode om mee te doen is tussen de 6 weken en 'kruipleeftijd'.

HOE WERKT HET:

 

  • Je schrijft je in met de knop onderaan voor een reeks van drie achtereenvolgende lessen. Je kunt direct online betalen. Na inschrijving ontvang je de factuur in je mail en nemen we contact met je op voor nog wat praktische info.

  • De lessen duren een uur, worden gegeven door fysiotherapeuten -én moeders Lisa en Martine- en er zijn nog maximaal 4 andere kindjes met hun 'privémasseur'.

  • Naast het oefenen van de massagehandgrepen voor armpjes, beentjes en rompje, is er natuurlijk ook meer dan genoeg ruimte om gewoon lekker te kletsen en om andere handigheidjes van Lisa en elkaar te leren over eten, slapen, dragen en bewegen.

  • Kosten zijn 135 euro incl. koffie/ thee, mooi naslagwerk en een flesje massageolie.

  • Het is een vaste reeks met een vaste opbouw. Lessen die je onverhoopt afwezig bent kunnen niet worden ingehaald.

  • De lessen worden gegeven bij Mom's Planet aan de Planetensingel in Alphen (Lisa/ Martine). Of bij Sportcentrum Van Houdt in Leiderdorp (Martine).

  • Ook meer dan welkom met een meerling. Neem dan gerust iemand mee of vertrouw één van je kindjes toe aan Lisa/ Martine, dan demonstreren ze de technieken op jouw kindje in plaats van op onze pop.
     

  • Privécursus van twee keer een uur is ook mogelijk. Andere oplossingen op maat eventueel ook. Klik daarvoor HIER.

DATA:
Leiderdorp: nieuwe editie wordt z.s.m. ingepland
Alphen: nieuwe editie wordt z.s.m. ingepland


Gebruik het contactformulier even als je interesse hebt in komende edities, dan houden we je op de hoogte!

TIP:
Geef deze cursus als babyshower- of kraamkado!
Mail even naar info@momsplanet.nl en we maken er wat moois van voor je om te geven ♡

bottom of page