top of page
Hero Academy_edited.jpg

PEUTER GYM (5x)

Peutergym is voor peuters...
Echte kleine helden gaan een echte 'gym'!

Kom samen met je (leen)kind lekker dansen op leuke liedjes, klimmen op/ over/ onder de obstakels, balanceren over moeilijke randjes, springen in de blokkenbak. De gym van de Hero Academy is de ideale plek vinden wij om zo'n heerlijk leuk en leerzaam beweegmomentje te hebben.

Geschikt voor kids van 1,5 - 4 jaar (kunnen lopen is een vereiste). Onze fysio, gymjuf én moeder Martine geeft de les en van ouders/ begeleiders wordt verwacht hun kids een handje te helpen bij alle spellen.

HOE WERKT HET:

 

  • Je schrijft je in met de knop onderaan voor een reeks van vijf achtereenvolgende lessen. Je kunt direct online betalen. Na inschrijving ontvang je de factuur in je mail en nemen we contact met je op voor nog wat praktische info.

  • De lessen duren 45 minuten (9.30-10.15 uur) en worden gegeven door Martine, die zich nu al onwijs verheugt op deze feestjes :)

  • Kosten zijn 75 euro.

  • Het is een vaste reeks met een vaste opbouw. Lessen die je onverhoopt afwezig bent kunnen niet worden ingehaald.

  • De lessen worden gegeven bij Hero Academy aan de Kalkovenweg 7 in Alphen a/d Rijn. We vierden hier eerder Moederdag. Check deze reel voor hoe geweldig dat was en voor een extra kijkje in de ruimte!

  • Jongere kindjes zijn ook welkom natuurlijk, alleen wel vanaf de kant in de kinderwagen voor de veiligheid.

DATA:
Woensdag 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni en 19 juni van 9.30-10.15 uur.
Deze cursus is vol. We plannen z.s.m. een nieuwe!


Gebruik het contactformulier even als je interesse hebt in komende edities, dan houden we je op de hoogte!

bottom of page