top of page
Floor-Characters-DEF-03.jpg

FLOOR® ZWANGERSCHAPSTRAINING

"Van alle goede redenen om te starten met sporten, is zwangerschap de allermooiste."

Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment en door trainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum.

We trainen in doorlopende groepen en op twee locaties, zowel INDOOR als OUTDOOR. Je traint samen met meiden die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt -sterker nog, er trainen er diverse mee :) - en kunnen ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Leuk als je een gratis proeftraining komt doen! Gebruik de button om er direct eentje in te plannen. Veelal is vergoeding​ van de cursus mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering.

bottom of page