top of page

Oud en nieuws

Miriam Hockx

24 dec. 2023

Nog maar één weekje 2023...

Nog een goeie week en dan vieren we alweer oud & nieuw. Hoogste tijd om even aan te kondigen wat er oud blijft & nieuw wordt bij Mom's Planet volgend jaar. Ongetwijfeld niet volledig, want we laten ons ook volgend jaar gewoon weer verrassen door wat er op ons pad komt. Maar voor nu is dit wat er (niet) verandert: Wat verandert er niet?


  • We blijven nog steeds dezelfde (contractvrije - check je verzekering nog even) gespecialiseerde fysiotherapie, trainingen, massages en cursussen aanbieden.

  • Met nog steeds de grootst mogelijke tijd, aandacht, warmte, zorgvuldigheid en effectiviteit. Wel een beetje op onze eigen-wijze altijd. Want we zijn ervan overtuigd -en zien dat gelukkig ook al ruim vijf jaar gebeuren nu- dat dat gezonder is voor jou, voor ons werkplezier en uiteindelijk ook voor ons zorgstelsel.

  • En met nog steeds het zelfde team: Lisa en Miriam in Alphen. Martine in Leiderdorp. Elske op de achtergrond als altijd betrouwbare vliegende keep. En verloskundige Marike van Zelfverzekerd Zwanger als gezellige én deskundige extra planeetbewoner op dinsdag- en donderdagavond en op zaterdag.


Wat verandert er wel?


  • Martine verhuist per 1 januari 2024 binnen Leiderdorp van het Kwikstaartplein naar de Splinterlaan. Heel dankbaar voor de start die we hebben kunnen maken bij Verloskundigen Leiderdorp in huis. Maar ook super gaaf dat we nu verder kunnen bouwen vanuit/ samen met het Bekkenexpertisecentrum Leiderdorp (BEC) aan de Splinterlaan. De Floor®-trainingen en de cursussen Babymasage die Martine ook geeft, blijven gewoon bij Sportcentrum van Houdt.

  • Het trainingsrooster is altijd een beetje aan verandering onderhevig uiteraard. Het is wat rustiger zo in de winter en vanaf eind januari is Miriam een tijdje afwezig door weer een knieoperatie, dus voor nu even wat minder uurtjes op het rooster. Mocht het te weinig blijken straks in de lente, dan schalen we uiteraard gewoon weer op. Blijf dus vooral moeders meenemen (de Bring-a-friend-actie verandert nooit) voor een proeflesje! Het meest recente rooster vind je HIER.

  • De tarieven voor de trainingen gaan voor het eerst sinds jaren wat omhoog. Liever deden we het niet, maar een gezonde planeet is ook wat waard. Koop je dit jaar nog een strippenkaart, dan geldt uiteraard de oude prijs nog. Op de tarieven voor fysio passen we de 4% inflatiecorrectie toe van het afgelopen jaar. Een overzicht van alle tarieven vind je HIER.


Wij hebben weer genoten van ons werk. Wat eigenlijk nooit als werk voelt en dat is nog het allermooiste! Hopelijk kijken jullie ook met een goed gevoel terug op je tijd bij ons (reviews altijd meer dan welkom) en genieten jullie net als wij de komende twee weken van even een tandje minder. En misschien van een klein hapje en drankje meer ;) Maak er wat van! Mooie dagen gewenst en liefs van ons, Elske, Lisa, Marike, Martine en Miriam

bottom of page