top of page
Beach Umbrellas

VAKANTIE  & TERUG NAAR 'NORMAAL'

De schoolvakantie is sinds dit weekend ook hier begonnen en dat betekent even wat meer tijd voor de 'mom' en minder voor de 'planet'. De praktijk is daarom gesloten voor fysiotherapie van vrijdag 30 juli t/m zondag 22 augustus en ook daaromheen werk ik even iets minder dan normaal.

De trainingen gaan met veel dank aan Lisa grotendeels door. Het rooster voor de hele vakantieperiode van zondag 18 juli t/m zondag 29 augustus vind je HIER.

Gisteren hebben Lisa en ik uitgebreid de tijd genomen om, in het zonnetje en onder het genot van veel cappuccino's, de trainingsindeling voor na de zomervakantie te maken. Het nieuwe rooster staat HIER en hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen nog wat verder uitgelegd:

  • NIEUW! Mom's Bootcamp | De 'Buitenaardse Training' heet voortaan 'Mom's Bootcamp'Heb je een Buitenaardse strippenkaart nu? Dan kun je deze gewoon doorgebruiken voor alle Mom's Bootcamp uurtjes.

  • Meer keuze qua intensiteit | Met je Mom's Bootcamp kaart kun je kiezen tussen de 'medium', variant vanaf 3 maanden na je bevalling. Of voor de 'heavy' variant, vanaf 5 maanden na je bevalling. Bij de 'heavy' (zonder kids) gaan we het Zegerplasgebied in. Beetje rennen, springen, slepen, kruipen ís involved... :) Maar natuurlijk zijn Lisa en ik nog steeds dezelfde fysiotherapeuten, dus ook als je klachten hebt zorgen we ervoor dat je mee kunt doen. De 'medium' kent minder high impact momenten en wordt óf op locatie zoals je nu gewend bent óf ook al verplaatsend gegeven, steeds afhankelijk van de groep en of er ook kindjes mee zijn.

  • Floor® blijft gewoon Floor® | De opzet van Floor® is verder onveranderd. Welkom vanaf je termijn echo tot het einde van je zwangerschap. En vanaf 3 weken na je bevalling tot wanneer jij weer iets anders wilt gaan doen (geen einde qua termijn postpartum). Vanaf 3 maanden kun je overstappen naar de medium bootcamp, maar dat hóeft zeker niet.

  • Onderneem actie als je geen Floor® kaart hebt en wel op Floor® tijden wilt (blijven) trainen | App Miriam even (06-16776314) als je nu een Buitenaardse kaart hebt, maar je ook op Floor® tijden wilt (blijven) trainen, bijvoorbeeld op dinsdagavond binnen, op de vroege avonduurtjes of op zondagochtend (zie ROOSTER). Dat is na 29 augustus niet meer 'zomaar' mogelijk. Bestaande klanten (ook als je al langer geleden bent bevallen, zie boven) kunnen hun kaart om laten zetten in een Floor® kaart, waarbij e.e.a. naar rato wordt verrekend. Kijk even in het keuzehulpje hier helemaal onderaan.

  • Nieuw bij Mom's Planet? | Ons ledenadministratiesysteem Eversports is helemaal aangepast aan de nieuwe benamingen, de nieuwe producten en de nieuwe tijden. Bij proeflessers en bij het aanschaffen van nieuwe strippenkaarten gaat alles dus vanzelf goed!

  • Bescheiden groepen | De groepsgroottes zijn tijdens de meeste uren weer wat kleiner voor wat extra aandacht: 10 meiden op dinsdag (binnen), 16 nog steeds op zondag en de rest van de week terug naar 12.

  • Meer rust tussendoor | Er is een kwartiertje speling tussen twee opeenvolgende groepen ingebouwd in het nieuwe rooster om rustig af te kunnen ronden, al dan niet met weer bakkies thee straks hopelijk ook :) En om materiaal op te kunnen opruimen/ te pakken voor de groepswissels.

  • Langer geldig | De Floor® strippenkaarten waren al lang geldig, de Mom's Bootcamp kaarten hebben nu ook een iets langere geldigheidsduur gekregen.

  • Regels zijn regels | Daar staat tegenover dat de termijn voor afmelden voor een ingeplande training van 2 naar 4 uur van te voren is opgetrokken. En ook dat we strikt zullen zijn vanaf na de vakantie in het rekenen van strippen bij te laat afmelden. Uiteraard even appen bij calamiteiten, dan is er natuurlijk altijd een mouw aan te passen, nogmaals: WIJ zijn niet veranderd ;)

  • Tijd is tijd | Trainingen gaan per 30/8 alleen door bij 4 of meer deelnemers. Ook dat wordt door de trainers 4 uur voor de training bekeken. Meld je dus niet alleen op tijd af, maar ook op tijd aan!

Zo hé. Poeh. Weer een hele lap en een paar dingen echt wat anders, wat strenger en wat strakker dus... Maar na zo'n lange periode van zó flexibel zijn en heel veel (oprecht!) goed vinden en verlengen is dat toch écht even nodig. Flexibiliteit is fijn, maar minstens zo fijn is het dat we nog gerichter kunnen trainen naar jullie doelen én samen voorkomen dat het een rommeltje wordt op den duur. #thereisonlyoneplanet

We gaan er vanuit dat jullie ons goed genoeg kennen om te weten dat we zoveel mogelijk geluisterd hebben naar jullie wensen en ideeën. Maar natuurlijk als altijd, bevalt iets je niet: vertel het ons alsjeblieft! En ben je tevreden: vertel het een ander :) Op deze manier is er zeker genoeg rek en ruimte voor nog heel veel meer leuke moeders namelijk!

Dankjewel en een hele mooie, gezonde zomer gewenst!

Ook namens Lisa, Miriam

PS Ken je nog een onwijs leuke goeie fysio/ trainer (ook moeder) die ons wil helpen met één of twee uurtjes training in de week? Meer dan welkom voor eens een praatje!

bottom of page