top of page
20211104_141628_edited.jpg

BOERENVERSTAND CHECK-APP

Zo. Dat liep gelukkig met een sisser af gisteren zeg, dankzij de BoerenverstandCheck-app van de Tweede Kamer. Gaf ons wel alvast even 24 uur de tijd om na te denken over de what ifs van andersoortige check-apps en al vrij snel besloten dat we dat buiten niet gaan doen hoor! Nu niet en nooit niet. Kanon op een mug in onze tak van sport.

Wat we nog meer niet gaan doen. Maar ook wat we wél gaan doen n.a.v. de nieuwe maatregelen lees je hieronder. Uiteraard alles in samenspraak met de locaties waar we te gast zijn.

  • MONDKAPJES | Gaan per direct weer op bij fysiotherapiebehandelingen. De 1,5m kan in ons werk niet gehandhaafd worden en een mondkapje draagt zeker bij in het minder verspreiden van welk virus dan ook dat rond gaat onder zwangeren en moeders met jonge kids (ook RS etc.) en daar zijn we vóór. Handenwassen bij binnenkomst en ‘bij twijfel niet doen’ zijn nooit echt weggeweest en gelden dus ook nu gewoon. Ook bij de bevallingsvoorbereiding dragen we weer mondkapjes vanaf nu, al lukt de 1,5m daar ook.

  • 1,5 METER | Wordt per direct weer ingesteld bij alle trainingen en bij de bevallingsvoorbereiding. In de fysiotherapie zoveel als mogelijk.

  • CORONACHECK-APP | Vanaf 6 november zullen we voor alle trainingen BINNEN (op dinsdagavond bij Fysiotherapie van den Berg) je CoronaCheck-app scannen of je vragen om een negatieve testuitslag van jonger dan 24 uur te laten zien. Testen/ checken geldt niet voor de BUITEN trainingen. En ook niet voor je bezoek aan Mom's Planet voor fysio of bevallingsvoorbereiding.

  • ONLINE TRAINING | Voor de meiden die mogelijk de dinsdagavond nu niet meer komen, maar ook voor wie het sowieso weer wat spannender vindt allemaal of het gewoon lekker vindt om thuis (ook) wat te doen, gaan we weer online lessen aanbieden. Lisa gaat dit vanaf 6 november doen op maandagavond van 19.30-20.15 uur in plaats van de Floor®-training op dat tijdstip bij Alphia. Je kunt een paars elastiek ophalen daarvoor bij de praktijk als je wilt. App even. Aanmelden gewoon via Eversports en dan krijg je de link om mee te doen.

  • ROOSTERWIJZIGINGEN | De Mom’s Bootcamp (heavy) op maandag zal vanaf 6 november om praktische redenen vertrekken vanaf Mom’s Planet (Planetensingel 71, Alphen), in plaats van vanaf Alphia. En dinsdagavond binnen gaan we van twee naar één uurtje (19.45-20.45 uur), omdat we door de check een wat lagere opkomst verwachten. We zullen zorgen dat Eversports vóór 6 november bij is, dus je als je wilt inplannen zie je direct de juiste tijden en informatie. Ook als je nieuw bent en een proefles wilt boeken.

  • ALTIJD OPEN | Tot slot: je kent ons en 'openheid en respect' is MET STIP regel #1 hier op de planeet. Máár jullie altijd voorzien van state of the art advies is regel #2. Of dat nou gaat over trainen tijdens zwangerschap, over je bevalling aanvliegen of over fysieke klachten die je hebt: geen flauwekulletjes van onze kant. We houden onze literatuur bij en vertellen je altijd eerlijk wat ons advies zou zijn op basis van wat we weten. En weten we het niet, dan hoor je dat ook en verwijzen we je met liefde naar iemand die je hopelijk wél verder kan helpen. State of the art m.b.t. vaccineren tijdens zwangerschap en borstvoeding is dat het een goed idee is om dat te laten doen. Al voelt het misschien spannend en als een hele verantwoordelijkheid ook naar je kleine toe. Een helder overzicht, samengesteld door de beroepsverenigingen van verloskundigen en gynaecologen, met de voors en tegens m.b.t. vaccineren, vind je hieronder. Misschien helpt het je. En wil je met ons sparren? Doe het. Niet omdat we je willen overhalen, want respect (#1) voor ieders keuze, maar gewoon omdat het altijd gezond is om veel input te verzamelen bij lastige beslissingen en om te praten over twijfels. Ook over deze. Bel ons zeker. Mag altijd. We zijn altijd open.

Alvast dankjewel voor je begrip, medewerking en vertrouwen weer. En heel graag tot binnenkort!

Lisa & Miriam

bottom of page