top of page
  • Foto van schrijverMiriam Hockx

GEZOCHT: Trainer voor Mom's Planet

Even deels op z'n gat weer natuurlijk nu, maar vanaf 18 november is dit hopelijk weer wat er wekelijks 'live' gebeurt op Mom’s Planet.


Ik ben er trots op dat mijn eigen-wijze plan van een kleine twee jaar geleden, al zo snel is uitgegroeid tot een gezond bedrijf met ruim voldoende werk voor mij alleen. Meer werk dan wat ik nu doe kan ik eigenlijk niet in een week passen, te meer omdat de Women's Health Academy van Ellen en mij het ook zo goed doet. Maar meer werk ís er zeker wel!


Ik ben daarom op zoek naar een zelfstandige collega om nieuwe trainingsuren voor moeders in alle soorten/ maten/ leeftijden op te zetten en om trainingen van mij over te nemen als dat nodig is.


Een goede trainer(t) zoek ik, met kennis over het vrouwenlijf en over sporten ondanks/ dankzij fysieke en/of mentale klachten. Iemand die sucker is voor haar vak. Die de drive heeft om 'haar' sporter z.s.m. ‘haar eigen trainer te maken’. Die álles ziet in een groep en dat met precies de goede timing en luchtigheid weet te benoemen. Iemand die nuchter is, positief en empathisch. Die het normaal vindt om ook buiten de trainingsuurtjes bereikbaar te zijn voor klanten, zonder zichzelf een burn-out aan te doen. En iemand die een gezonde dosis zelfspot heeft ja. Dat ook. Heel belangrijk. Nou ja… zoiets dus.


Wat ik te bieden heb is uiteraard gewoon een eerlijke vergoeding per training. Goede binnen- en buiten trainingsruimte. Meer dan genoeg trainingsmateriaal. Een eigen plekje in mijn ledenadministratiesysteem Eversports. Hersenen die altijd willen sparren. En natuurlijk de leukste klanten van Alphen e.o.


Echt een ENORME zeikerd ga ik zijn in deze zoektocht weet ik nu al, want 'There is only one planet' en dat is toevallig die van mij :) Maar ik weet dat ze er zijn (Elsbeth!), dus laat het me weten alsjeblieft als jij degene bent/ kent naar wie ik op zoek ben, dan gaan we eens een bakkie doen. Leuk. Dankjewel!


140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page