• Miriam Hockx

Trampurine

Ja, je kunt natuurlijk nog best wel een redelijk leven hebben, als je na je bevalling niet meer zomaar ff op een trampoline kunt... Maar zeg eerlijk: je wordt er blij van toch? Van gewoon ALWAYS vrij kunnen doen waar je zin in hebt met je kids (of zonder)? En lekker helemaal nergens DEPENDend van te zijn? TENAllentijden (jammer dit). En nog veel belangrijker: het betekent natuurlijk wel iets hè, dat je lekt... Of dat je het gevoel hebt dat er een baksteen in je kruis hangt na een tijdje inspannen. Of vaak (het gevoel hebt dat je) moet plassen. Of windjes slecht kan tegenhouden. Of veel blaasontstekingen hebt. Of poepproblemen. Of lage rugpijn of onderbuikpijn misschien. Of dat jij seks nog wel leuk vindt, maar dat je vagina daar een andere mening over heeft. Iets werkt kennelijk niet optimaal en aangezien je er niet jonger op wordt -en spieren niet vanzelf beter-, zou ook dát een heel erg goede reden kunnen zijn om toch maar eens voor die olympische onderkant te gaan. Begin eens bij de Tips van Floor over de bekkenbodem (video van paar minuutjes met diverse zinvolle links) en maak er een mooi project van. Ga je geen spijt van krijgen! En ben je zwanger? Ga alvast trainen bij iemand die bekwaam is de bekkenbodem op een gezonde manier in haar (groeps)trainingen te betrekken. Het samen uitgieren is altijd leuker. En lekker liken en delen dit soort berichtjes hoor, doen! Je bent verre van alleen en taboes zijn voor trutjes.


Recente blogposts

Alles weergeven
 

Planetensingel 71

2402 AB Alphen aan den Rijn
(Parkeren kan voor de deur en is gratis)

Bel/ app: 06-16776314

E-mail: info@momsplanet.nl

BELANGRIJK: Mom's Planet werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

CORONA UPDATE 25 FEBRUARI 2021:

  • Fysiotherapie gaat door volgens afspraak. Uiteraard zijn we beide gezond, was je je handen bij binnenkomst, houden we afstand waar mogelijk en dragen we een mondkapje. Neem ook je eigen handdoek mee.

  • Trainingen vinden t/m 28 maart plaats volgens aangepast rooster (en alleen online en buiten). Zie "Rooster & Kosten".

  • Proeflessen kunnen nog steeds gewoon hier op de site ingepland worden. Ik neem contact met je op daarna.

  • De Bevallingsvoorbereiding is t/m sowieso 15 maart alleen online of privé mogelijk.

  • Volg Mom's Planet op Facebook voor het laatste nieuws.


ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYVERKLARING

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram

©2018 by Mom's Planet